Shopping Cart

5 spôsobov využitia popisovateľných náterov Chytrej steny

Dnes vám prinášame 5 našich najobľúbenejších spôsobov používania našich kreatívnych popisovateľných náterov Chytrej steny, ktoré využívajú naši zákazníci a sú plne prispôsobné ich potrebám. 

To-Do zoznam

Popisovateľný povrch v okolí vašeho stola či doma alebo v práci je perfektnou príležitostou pre zaznamenávanie si vašich To-Do zoznamov. Ak sa takýto zoznam vašich úloh nachádza v úrovni vašich očí, bude menej pravdepodobné, že stratíte doležité úlohy zo zorného uhľa alebo keď vás niečo vyruší, nestratíte prehľad o prioritách. 

Five uses for Whiteboard Paint | Smarter Surfaces

Kalendár

Ďalším skvelým využitím popisovateľného povrchu je vytvorenie si spoločného kalendára. To je skvelé riešenie pre kancelárie, učebne alebo domáce prostredie, kde môže viac osôb pridať nadchádzajúce udalosti a dôležité dáta na plochu, ktorá je dostatočne veľká a viditeľná pre všetkých.

Five uses for Whiteboard Paint | Smarter Surfaces

Brainstormingové plátno

Popisovateľný povrch od Chytrej steny vytvorí plátno, kde môžu tímy brainstormovať a vytvárať nápady, bez obáv o vyčerpanie miesta ako pri používaní tradičných bielych tabúľ alebo v notebooku. Chytrá stena je dostatočne veľká, aby umožnila spoluprácu medzi niekoľkými členmi tímu naraz a je skvelým doplnkom pre konferenčné miestnosti a učebne.

Písanie poznámok a správ

V kanceláriách s Cyhtrými strnami využívajú priehľadný popisovateľný náter na stoloch. Keď zákazníci a kolegovania zavolajú, využívajú popisovateľný povrch stolov, aby zapísali mená a čísla, alebo správy, ktoré majú byť odovzadné. To je vynikajúcou alternatívou k hľadaniu ceruzky a papiera a zároveň je šetrnejšie k životnému prostrediu.

resize

Predstavivosť a kreatívnosť

Posledná naša inšpirácia je od jednoho z našich najobľúbenejších zákazníkov, PixelFederation. PixelFederation sú online herná spoločnosť a využívajú chytré steny pre kreslenie obrazy a vzorov, ktoré slúžia ako predlohy pre v rámci týchto hier. Na kresbách ako sú tieto, môžu ďalej spolupracovať ďalší členovia tímu a zároveň oživia akékoľvek kancelárie alebo učebne.

Five uses for Whiteboard Paint | Smarter Surfaces
0
Váš košík
  • No products in the cart.