Shopping Cart

Ako využiť chytré magnetické povrchy v školských triedach

Chcete do učební vo vašej škole pridať magnetický povrch? V našej ponuke máme viacero produktov, z ktorých si môžete vybrať taký, ktorý najviac vyhovuje vaším potrebám. Môžete zvoliť medzi širokou škálou magnetických povrchov vrátane farieb, tapiet a omietok.

Magnetický povrch je ideálnym riešením nielen pre školské ale i akékoľvek pracovné prostredie.

Začnite „od podlahy“ s magnetickou stierkou

Smart magnetická stierka je vysokokvalitný produkt, pripravený na priame použitie. Po aplikácii stierky na povrch ju jednoducho premaľujte ľubovoľnou farbou a hotovo 🙂 Výsledkom je pevný magnetický povrch, ktorý umožní používateľom zavesiť na povrch predmety i väčšej hmotnosti váhy. Je tiež vhodná pre výrazné zlepšenie nekvalitných povrchov, čím je ideálna pre triedy v starých školských budovách.

Jednoduché a rýchle riešenie v podobe tapety

Naša chytrá magnetická tapeta je textilná tapeta, pomocou ktorej premeníte každú stenu na magnetický povrch. Podmienkou je, že povrch, na ktorý budete tapetu aplikovať, je rovný a hladký. V prípade, že chcete zároveň popisovateľné steny, aplikujte na tapetu náter Smart Wall Paint bielej farby alebo transparentný náter. Na takéto steny môžete potom písať bežne dostupnými popisovačmi či prichytiť predmety neodymovými magnetkami, čím sa stanú neoceniteľnými pomocníkmi nielen pri vyučovacom procese. 

Univerzálne riešenie 2 v 1

Ešte jednoduchším riešením je aplikácia Smart popisovateľnej a magnetickej tapety 2v1. Okrem výhod popisovateĺného a tiež magnetického povrchu oceníte aj flexibilitu tapety 2v1 a to najmä možnosť zavesiť ju nielen vodorovne a zvislo ale aj na zakrivené a oblé steny. 

Pre čo najlepšie využitie benefitov nášho chytrého riešenia použite kvalitné príslušenstvo z nášho e-shopu.

0
Váš košík
  • No products in the cart.