Shopping Cart

Buďte chytrý, zmeňte bežný kancelársky nábytok na popisovateľný

Chcete obnoviť svoj pracovný priestor bez nutnosti nahradiť čo len jeden kus kancelárskeho nábytku? Zmeňte svoj kancelársky nábytok na popisovateľný, získate tak neobmedzené priestory na prácu. 

Existuje množstvo rôznych spôsobov, ako ho použiť. Prezradíme vám, ako môžete využiť zapisovateľný kancelársky nábytok na ďalší pracovný priestor a aké produkty na to budete potrebovať.  

Ako môžete použiť popisovateľný kancelársky nábytok?

Takže ako môžete vo svojej práci používať popisovateľný kancelársky nábytok? 

Vytvorte si popisovateľné pracovné stoly a svoj to-do zoznam píšte priamo na ne. Zabudnite na papier, píšte poznámky priamo na pracovný stôl. Odstránite neporiadok, ušetríte papier a jednoducho ich môžete zmazať hneď, ako úlohy dokončíte.

Pretansformujte skrinky na zapisovateľné a každý zamestnanec bude môcť napísať svoje meno priamo na povrch. Ak používate skrinky na skladovanie, napísaním na prednej strane jasne označíte, čo je vnútri, každý tak jednoducho nájde to, čo hľadá.

Existuje množstvo spôsobov, ako na to. My vám dva z nich predstavíme.

Zmeňte svoj kancelársky nábytok na popisovateľný pomocou Smart Wall Paint  

S jedným popisovateľným náterom Chytrej steny v bielej alebo priehľadnej môžete pridať kancelárskemu nábytku ďalšiu fukciu. Táto farba je bez zápachu, bez VOC a rozpúšťadla, čo znamená, že je možné ju ľahko a bezpečne aplikovať aj vtedy, keď v kancelárii pracujú všetci členovia vášho tímu. Pomocou prehľadnej farby môžete vytvoriť nielen popisovateľný povrch, ale zachovať aj pôvodný vzhľad nábytku.

Berte prosím na vedomie, že pri použítí bielej popisovateľnej farby musíte pred nanášaním náterovej hmoty použiť základný náter na báze vody. Budete tiež musieť počkať 7 dní pred prvým použitím, aby ste náteru poskytli dostatočný čas na zaschnutie. 

Už žiadny neporiadok, iba šetrenie papiera tým, že svoje poznámky napíšete priamo na pracovný stôl.  

Zmeňte kancelársky nábytok na popisovateľný pomocou fólie

Ak hľadáte alternatívu k popisovateľným náterovým farbám, je tu naša ponuka popisovateľných fólií a tapiet. Samolepiace fólie  sú v našom e-shope k dispozícii v bielej a priehľadnej modifikácii. Fólie a a tapety vám umožnia zrekonštruovať kanceláriu bez potreby nového nábytku. Sú veľmi ľahko aplikovateľné a môžu byť použité okamžite (na čistý povrch). Podobne ako priehľadná popisovateľná farba, priehľadná verzia fólie zachováva pôvodný vzhľad vášho nábytku a zároveň pridáva možnosť popisu.

Zmeňte spôsob, akým pracujete so svojím kancelárskym nábytkom pomocou našich produktov 🙂

0
Váš košík
  • No products in the cart.