Shopping Cart

Chytré steny pre váš domov

Myslíte si, že produkty Chytrej steny sú iba pre firmy či školy? Hľadáte inšpiráciu ako zmeniť veľké plochy stien v detskej izbe, kuchyni či kdekoľvek vo vašom byte? Ukážeme vám, že naše produkty môžete šikovne využiť aj vo vašej domácnosti. 

Domáci manažment s popisovateľnou stenou

Popisovateľnú stenu využijete v domácnosti nielen v prípade, že ho využívate aj ako domácu kanceláriu. Popisovateľná tapeta či náter vám pomôžu zvládať denno-denný domáci manažment – či už ako pripomienkovač povinností či aktivít vašich detí, jedálne menu či to-do alebo nákupný zoznam. Budete tak s prehľadom ovládať rozvrh detských krúžkov či iných aktivít, deti zas budú vedieť, kedy budú na obed palacinky 🙂 

Ideálne riešenie pre malých i veľkých umelcov

S popisovateľnými – a najmä zmývateľnými povrchmi vás už nemusí strašiť prejavovanie umeleckých skolonov vašich ratolestí. Popísané steny teraz neznamenajú opätovné vymaľovanie celej miestnosti. Stačí umelecké dielo zmyť a stena je pripravená na ďalšiu umeleckú tvorbu. Kreativite sa odteraz naozaj medze nekladú. 

Pomocou aplikácie bezfarebného náteru môžete vytvoriť popisovateľný povrch aj na nábytku v detskej či študentskej izbe, ale zároveň aj zachovať pôvodný vzhľad nábytku. 

Ako na to? 

Na tieto účely môžete použiť smart popisovateľnú tapetu, najmä ak chcete rýchlu a jednoduchú inštaláciu a okamžité použitie.

Cenovo úspornejším riešením je použitie  zvýhodnených setov, ktorých súčasťou je základná farba, popisovateľný náter, sada popisovačov a čistiaci sprej na údržbu popisovateľného povrchu. Sety si môžete zvoliť podľa plochy, na ktorú chcete náter aplikovať. Máte na výber z univerzálnej bielej alebo si môžete vybrať transparentný náter na rôzne farebné povrchy. Nemusíte mať žiadne obavy, farbu je možné ľahko a bezpečne aplikovať, je bez zápachu, bez VOC a rozpúšťadiel. 

0
Váš košík
  • No products in the cart.