Shopping Cart

Farebné popisovateľné steny – chytrá stena pre vašu kanceláriu

Omrzeli vás biele steny vo vašej kancelárii, hoteli, učebni či študentskej izbe? Uvažujete o tom, že ich zmeníte na farebné popisovateľné tabule? Tiež si myslíme si, že je to skvelý nápad.

Už viete, že popisovateľné povrchy stien sú úžasným nástrojom, ktorý vám môže pomôcť  pri plánovaní a organizovaní pracovných aktivít. Pomáha tiež skvelo vizualizovať všetky vaše projekty bez toho, aby ste boli obmedzení malými rozmermi tradičnej tabule či clipchartu.

S naším priehľadnou farbou nebudete musieť obetovať svoj interiérový dizajn v rôznej farebnosti pre funkčnosť popisovateľných stien. 

Unikátne chytré farebné popisovateľné steny

Náter Smart Wall paint priehľadnej farby môžete pokojne naniesť nielen na biele steny, ale i na ľubovoľné farebné povrchy. 

Ak máte vo firme nejaký farebný koncept a nechcete ho kvôli pridaniu funkčnosti meniť, ale zároveň chcete využiť plochy stien ako popisovateľné tabule, využite priehľadnú farbu Chytrej steny.

Ako základ môžete použiť akúkoľvek jasnú farbu alebo i tmavosivý podklad, ktorý po aplikácii priehľadnej popisovateľnej vrstvy dokonale imituje klasické tabule, ako si ich pamätáme zo škôl. 

Farebnosť nielen pre kancelárske priestory

S priehľadným náterom si môžete pridať popisovateľné steny kamkoľvek, kde si to len dokážete predstaviť. Či už vo svojej firme či domácej kancelárii, v konferenčných miestnostiach spoločností či hotelov, na školách alebo len na ozvláštenie priestorov u vás doma.

Rovnako ako väčšina našich povrchov i tento priehľadný náter je použiteľný aj ako povrch pre premietanie, odporúčame však použitie krátkeho alebo ultrakrátkeho projektoru. 

0
Váš košík
  • No products in the cart.