Shopping Cart

Premeňte steny s popisovateľnou a magnetickou tapetou

Chcete vašim stenám pridať ďalšiu funkciu? Čo poviete na magnetické popisovateľné tapety?

Môžete síce použiť aj vrstvenie rôznych výrobkov cez seba, alebo si zvoliť trochu zastarané tabule a magnetické panely, ale prečo neskúsite niečo nové? Napríklad smart popisovateľnú a magnetickú tapetu 2v1.

Smart popisovateľná a magnetická tapeta 2v1 je dvojitá funkčná tapeta, ktorá vám umožní premeniť vaše steny na nový priestor na vaše poznámky či obrázky.


Jeden produkt, jedna aplikácia, dve funkcie

Jednou z hlavných vecí, o ktorej budete pravdepodobne uvažovať pri pridávaní nového produktu do vašej kancelárie, študentskej izby alebo školskej učebne, je aplikácia.

Ako skoro môže byť táto tapeta použitá? Ako dlho trvá proces aplikácie? Tu sú vaše odpovede:

Tapeta sa nalepí jednoducho ako každá iná tapeta pomocou lepidla  a je okamžite pripravená k používaniu.

Po nanesení výrobku na stenu počkajte 48 hodín, kým lepidlo zaschne a potom môžete začať používať magnety a písať na nový funkčný povrch.

Zabudnite na ťažké tabule s magnetickou funkciou a suchým a prašným zotieraním

So smart popisovateľnou a magnetickou tapetou 2v1 môžete zabudnúť na všetky objemné zotierateľné a magnetické tabule. Táto vysoko kvalitná alternatíva ponúka všetko, čo potrebujete, na jednej rolke. Môžete si vybrať prevedenie v bielej farbe alebo priehľadné. 

Používame vysoko kvalitné materiály pre výrobu našich smart popisovateľných tapiet. Pokiaľ sa budete o povrch tapety starať a budete používať vysoko kvalitné doplnky, vaša stena bude vyzerať taká nová ako v deň, kedy ste ju nainštalovali. 


Chcete sa dozvedieť viac o popisovateľnej a magnetickej tapete 2v1? Potom kliknite sem.

0
Váš košík
  • No products in the cart.