Shopping Cart

Projekčná popisovateľná tapeta je ideálna pre školské učebne

Potrebuje vaša trieda modernejší upgrade? Aj pre skúseného pedagóga môže byť náročné nájsť zábavné a moderné spôsoby, ako udržať pozornosť svojich študentov každý deň.

Existuje množstvo vecí, ktoré by ste mohli zvážiť, tak prečo neskúsiť niečo nové? Napríklad naše povrchy s kombinovanou funkciou projekcie a klasickej školskej tabule. 

Ako ich získate do svojej triedy? Jednoducho aplikujte na stenu chytrú popisovateľnú tapetu s nižším odleskom, vhodnú nielen na popisovanie ale i na projekciu obrázkov.

Tento produkt je ideálny pre triedy a učebne, pretože po aplikovaní môže byť použitý už za 24 hodín. To spolu s krátkym časom samotnej aplikácie produktu znamená, že sa nemusíte obávať zásahu do vyučovania. Na popisovanie tapety môžete použiť popisovače z našej ponuky alebo akékoľvek popisovače na suchý povrch. 

Nie je to len o funkčných povrchoch, ale i o tom, ako ich používate. Možno vám budú inšpiráciou niektoré náapdy uvedené nižšie.  

Koniec nudným prednáškam

Stagnujúce jednotvárne hodiny vyučovania? Niekedy môže byť ťažké udržať pozornosť študentov, keď sedia vo svojich laviciach, zatiaľ čo vy, učiteľ, hovoríte spoza katedry. Projekcie a popisovateľné povrchy vám ponúkajú alternatívu ako žiakov aktívne zapojiť do vyučovacieho procesu.

Napríklad zložitú úlohu môžu vyriešiť skôr skupiny než jednotlivci. Zároveň tým podporíte spoluprácu študentov nielen pri riešení školských úloh. Alebo môžete na tabuľu premietať kvízy a študenti sa budú striedať pri písaní odpovedí.

Pomocou projektoru a našej smart popisovateľnej tabule môžete na hodinách geografie premietať aktuálne mapy štátov, ktoré sa mohli časom oproti tradičným papierovým verziám zmeniť.

Možnosti využitia tapety sú nekonečné. Aj spoznávanie prvých písmenok bude atraktívnejšie vďaka našej chytrej tapete. 

Tieto a ďalšie nápady môžu pomôcť odbúrať pocity nudy pri najmenších žiakoch i starších študentoch a udržať si ich vrtkavú pozornosť. 

Prezentujte svoje nápady

Vytvárajte prezentácie, využívajte obrázky, prostredníctvom ktorých môžu vaši študenti komunikovať a prezentovať svoje nápady.

Vďaka nižšiemu odlesku našej smart popisovateľnej tapety môžete písať priamo do premietaných textov alebo obrázkov, písaný text môžete i jednoducho zmazať. To všetko vám poskytne množstvo nových spôsobov, ako do vašej výučby priniesť nový život. Študentov môžete aktívnejšie zapájať do vyučovacieho procesu a získať tak ďalší spôsob, ako ich zaujať. Vyskúšajte to sami s našimi smart projekčnými popisovateľnými tapetami.

0
Váš košík
  • No products in the cart.