Shopping Cart

Ako používať vašu novú chytrú stenu?

Vlastnosti chytrej steny počas prvého mesiaca

1. deň

Náter je na dotyk suchý.

5. – 10. deň

Stena je pripravená na používanie s whiteboardovými fixkami. Môžete začať používať na písanie aj magnetky. Chytrá stena najlepšie spolupracuje s neodymovými magnetkami.

10. – 28. deň

Utrite / vyčistite povrch chytrej steny na konci každého dňa mikrovláknovou handričkou. Nepoužívajte čistiaci sprej!

28. deň

Finálne vlastnosti, chytrá stena je pripravená na normálne/plné používanie. Na údržbu/čistenie povrchu chytrej steny používajte bežné čistiace prostriedky na biele tabule. V prípade, ak bol použitý odolný atrament, alebo povrch nebol dlhšie zotretý a vyčistený, môžete použiť čistiaci roztok na biele tabule. Čistiaci roztok jednoducho nasprejujte na postihnutú oblasť a potom ju zotrite pomocou handričky na čistenie. Na veľmi znečistené plochy použite Smart Pro Cleaner.

Ako správne zotierať

Chytrú stenu vždy zotrite najprv suchou handrou. V prípade, že po zotretí suchou handričkou ostali na povrchu chytrej steny stopy po fixke, použite čistiaci roztok na biele tabule. Pre pekný biely povrch vašej chytrej steny odporúčame občasne – podľa intenzity používania chytrej steny používať Smart Pro Cleaner. Pamätajte si, že prvých 28 dní po aplikácii nemáte používať čistiaci sprej na povrch chytrej steny.

Návod na používanie chytrej steny

Ak čítate tento návod, vaša chytrá stena by mala byť pripravená na používanie. Ak nie je, prosíme vás, aby ste si pozreli náš pracovný postup, ktorý je súčasťou každého balenia a je k dispozícii aj na našej internetovej stránke (brožúra a video návod). Návody obsahujú všetky potrebné informácie pre aplikáciu produktov Chytrej steny.

Kedy môžete používať vašu chytrú stenu?

Chytrú stenu môžete začať používať po uplynutí 5 až 10 dní od natretia náterom Smart Wall Paint, alebo 24 hodín od aplikácie Smart popisovateľnej tapety.

Čo môžete používať na písanie a kreslenie na chytrú stenu?

Na písanie a kreslenie na chytrú stenu môžete používať bežne dostupné popisovače a príslušenstvo vhodné pre biele tabule. Nami odporúčané príslušenstvo pre biele tabule nájdete aj v našom internetovom obchode www.chytra.sk, kde si ich môžete zakúpiť.

Ako zotriete chytrú stenu?

V každom balení nájdete hubku, ktorá zotrie a očistí vašu chytrú stenu. V prípade náteru Chytrej steny prvých 28 dní zotierajte povrch na konci každého dňa. Čistiaci sprej nepoužívajte na čistenie povrchu chytrej steny prvých 28 dní. Na zotieranie môžete používať aj mikrovláknovú handričku. Nezabudnite na to, že handričku môžete aj oprať (v práčke pri maximálnej teplote alebo ručne).

Čo robiť, ak popisovač zanecháva stopy, ktoré sa ťažko odstraňujú?

V prípade, ak bol použitý odolný atrament, alebo povrch nebol dlhšie zotretý a vyčistený, môžete použiť čistiaci roztok na biele tabule. Čistiaci roztok jednoducho nasprejujte na postihnutú oblasť a potom ju zotrite. Na veľmi znečistené plochy použite Smart Pro Cleaner. Pamätajte si, že prvých 28 dní po aplikácii nemáte používať čistiaci sprej na povrch chytrej steny.

Ako mám používať moju chytrú stenu?

Existuje veľa spôsobov, ako používať vašu chytrú stenu. Na celom svete ju používajú začínajúce firmy aj nadnárodné spoločnosti, univerzity, školy a aj domácnosti. Ak hľadáte inšpiráciu pre podnikanie, vzdelávanie alebo domáce prostredie, nechajte sa inšpirovať našou internetovou stránkou v časti „Kreatívne nápady“. Chytrú stenu používajte počas rokovaní alebo prezentácií, na brainstorming, zoznamy úloh, ako kalendár alebo len tak na kreslenie a zábavu. Chytrú stenu tiež môžete využiť aj na premietanie z projektora alebo spolu s interaktívnymi projektormi. 

0
Váš košík
  • No products in the cart.